Gdje kupiti

Proizvodi su dostupni u online trgovini Vitashop.hr i u većim Interspar trgovinama.

Spavaća soba

Primjena Zoflore u spavaćoj sobi

Vaša soba je vaše utočište. Zofloru možete primijeniti u spavaćoj sobi na više načina i tako si osigurati miran san u prozračnoj i čistoj sobi. Saznajte na koje sve načine možete koristiti Zoflora koncentrirani višenamjenski dezinficijens u spavaćoj sobi.

Noćni ormarići

Ovo je područje spavaće sobe vrlo često zanemareno u čišćenju doma, a lako postane pretrpano različitim predmetima koji skupljaju prašinu.

 

RASPRŠITE

Jednostavno dodajte 2 čepa Zoflore s omiljenim mirisom u bocu s raspršivačem u koju ste ulili 800 ml vode, a zatim tako pripremljenu otopinu raspršite izravno po površini i prebrišite krpom. Zašto ne biste baš u spavaćoj sobi isprobali miris lavande čiji umirujući miris može pomoći da lakše utonete u san?

Ormari

Koliko prljava može biti kvaka? Možda ne mislite da su kvake posebno prljave, ali iznenadili biste se. Kvake na namještaju često se koriste i zato brzo postaju žarišta na kojima se skupljaju bakterije pa ih je zaista potrebno redovito čistiti.

RASPRŠITE

Jednostavno dodajte 2 čepa Zoflore s omiljenim mirisom u posudu s raspršivačem i 800 ml vode, a zatim tako pripremljenu otopinu raspršite izravno po površini i prebrišite krpom.

Toaletni stolić

Toaletni stolić koristimo gotovo svakodnevno, najčešće u žurbi neposredno prije izlaska iz kuće! Međutim, zbog česte uporabe i na ovim površinama se lako nagomilaju bakterije i virusi.

 

RASPRŠITE

Kako biste dezinficirali ovaj komad namještaja, napravite u posudi s raspršivačem otopinu od 2 čepa Zoflore i 800 ml vode, a zatim poprskajte površine kako bi bile čiste i mirisne kad ćete sljedeći put koristiti svoj toaletni stolić.

Prekrivači za krevet

Mnogi od nas imaju kućnog ljubimca koji nam se voli ušuljati u krevet! Ako koristite prekrivač kako biste zaštitili krevet od životinjskih dlaka i blatnih šapa, svakodnevnom uporabom ubrzo postaje leglo bakterija i virusa.

NAMOČITE

Osvježite i dezinficirajte prekrivače za krevet tako što ćete ih oprati u perilici rublja u koju ste stavili 2 čepa Zoflore u sklopu ciklusa za ispiranje. Na ovaj način nećete samo eliminirati mirise kućnih ljubimaca, već i uspješno ukloniti 99.9% bakterija i virusa.

Radijatori

Priznajte, koliko često zapravo čistite radijatore? Ako niste u tome redoviti, i vaši će radijatori lako postati stanište raznih mikroba. Pomoću krpe i Zoflore lako ćete uništiti skrivene bakterije, a prostorija će ugodno mirisati.

PREBRIŠITE

Čišćenje radijatora Zoflorom ne može biti jednostavnije. Namočite krpu u otopinu 400 ml tople vode i jednog čepa Zoflore te prebrišite sve dijelove radijatora do kojih možete doći.

Prozori

Dosta vam je što vam pogled kroz prozor nagrđuju otisci prstiju, tragovi prskanja i prašina? Pranje prozora s unutrašnje strane svakako je nešto što biste trebali raditi što češće.

RASPRŠITE

Čišćenje prozora otopinom Zoflore brzo je i jednostavno. Dodajte 2 čepa Zoflore u bocu s raspršivačem u koju ste ulili 800 ml vode. Zatim ih prebrišite suhom krpom od mikrovlakana kako bi bili sjajni i bez tragova.

DOKAZANO JE DA ZOFLORA UBIJA VIRUS COVID-19! SAZNAJTE VIŠE

Naziv: STADA d.o.o. | Adresa: Hercegovačka ul. 14, 10000, Zagreb | Država: HRVATSKA | Kontakt: | Email: hrinfo@stada.com | Telefon: +385 (0) 1 3764 111 | OIB: 63608791724 | Matični broj: 01751344 | MBS: 080467260 | Banka: HR10 23600001101912527 | BIC/SWIFT: ZABAHR2X | Banka: ZAGREBAČKA BANKA d.d. Zagreb |

Datum zadnje izmjene: lipanj 2024.