Gdje kupiti

Proizvodi su dostupni u online trgovini Vitashop.hr i u većim Interspar trgovinama.

Navikavanje mačke na obavljanje nužde u pijesku

Mačići u pravilu brzo nauče obavljati nuždu u pijesak jer imitiraju svoju majku pa je vjerojatno da će to već savladati do trenutka kad dođu u vaš dom. Pročitajte najvažnije savjete veterinara Richarda Allporta kako bi ovaj proces bio jednostavan i učinkovit.

Mirno i sigurno mjesto

Mačke vole svoju privatnost. Vole na toalet ići same, dalje od drugih. Držite njezinu posudu s pijeskom na mirnom i sigurnom mjestu kojem će moći jednostavno pristupiti. Ako imate više mačaka u kući, svaka bi trebala imati vlastiti WC, odvojen od drugih.

Održavajte ga čistim

Mačke su prirodno čiste životinje i vole kad im je pijesak čist. Ako to nije slučaj, moguće je da će nuždu obaviti negdje drugdje. Koristite upijajući pijesak za mačke i čistite ga barem jednom dnevno.

Upoznajte svog mačića

Ako vidite da vaš mačić treba obaviti nuždu, stavite ga u posudu s pijeskom. Ponavljajte ovaj postupak dok god mačić sam ne nauči otići u pijesak. Možete pokušati mačića staviti u posudu s pijeskom svakog jutra, navečer prije spavanja i poslije svakog obroka - tako će brzo povezati odlazak na toalet s korištenjem pijeska.

Nagradite dobro ponašanje

Kad god vaš mačić obavi nuždu u posudu s pijeskom, jasno ga pohvalite i nagradite malom poslasticom! Nemojte ga koriti ako se olakša unutar kuće - samo ćete ga zbuniti.

Nezgode se događaju!

Ne brinite ako se vašem mačiću dogodila nezgoda jer sa Zoflorom pri ruci brzo lako možete ukloniti sve neugodne mirise s tepiha ili s podova.

DOKAZANO JE DA ZOFLORA UBIJA VIRUS COVID-19! SAZNAJTE VIŠE

Datum zadnje izmjene: lipanj 2022.