Gdje kupiti

Proizvodi su dostupni u online trgovini Vitashop.hr i u većim Interspar trgovinama.

Čišćenje tepiha nakon što je vaš ljubimac imao nezgodu

Život ne bi bio isti bez naših ljubimaca, ali svaki vlasnik zna da se nezgode uvijek mogu dogoditi i zapravo su često neizbježne. Evo kako upotrijebiti Zofloru kad se dogodi nezgoda i kad želite ukloniti neugodne mirise s tepiha i tepisona.

Stavite jednostavne zaštitne rukavice

Osigurat će higijensku barijeru i omogućiti vam da riješite problem bez da zaprljate ruke. Koristite ih pri uklanjanju posljedica nezgode s tepiha.

Upotrijebite sredstvo za čišćenje tepiha

Ako je kao posljedica nezgode došlo do većeg zaprljanja ili takvog nakon kojeg može ostati dugotrajnija mrlja, upotrijebite pouzdani čistač tepiha prije nego ćete primijeniti Zofloru. Uvijek poštujte upute za uporabu proizvođača. .

Prebrišite željeno područje Zoflorom

Nakon što ste napravili test na neupadljivom dijelu tepiha kako biste se uvjerili da se neće oštetiti boja, prebrišite zaprljano područje vlažnom krpom koju ste namočili u otopini Zoflore. Na ovaj način neutralizirat ćete neugodan, a unijeti svjež, dugotrajan i ugodan miris.

Riješite se nereda!

Uvijek pažljivo uklonite i odložite prljavštinu koju su uzrokovale životinje, u čvrsto zavezanoj vrećici koju ćete baciti u vanjsku kantu za smeće.

DOKAZANO JE DA ZOFLORA UBIJA VIRUS COVID-19! SAZNAJTE VIŠE

Datum zadnje izmjene: lipanj 2022.