Gdje kupiti

Proizvodi su dostupni u online trgovini Vitashop.hr i u većim Interspar trgovinama.

Spremište

Primjena Zoflore u spremištu

Zoflora je idealna za čišćenje prostorije za odlaganje koja služi različitim namjenama u kućanstvu. Naš višenamjenski koncentrirani dezinficijens možete koristiti bilo gdje u kući kako biste spriječili širenje bakterija i virusa.

Police, ormarići i elementi

Možda ne mislite da su ormarići posebno prljavi, ali kvake i rubovi vrata mogu biti rasadnik bakterija i virusa, pogotovo ako dolaze u kontakt s prljavim rukama.

 

 

RASPRŠITE

Jednostavno dodajte 2 čepa Zoflore s omiljenim mirisom u posudu s 800 ml vode, a zatim tako pripremljenu otopinu raspršite izravno po površini i prebrišite krpom.

Podovi

Podovi su površine po kojima se svakodnevno i neprestano hoda, pogotovo kad su u pitanju velika kućanstva. Prljave cipele ili kućni ljubimci koji su došli izvana mogu širiti bakterije i viruse pa je iznimno važno dezinficirati podove.

 

OBRIŠITE

Dodajte u kantu 1 čep tekućine na 400 ml vode te tako dobivenom otopinom operite i dezinficirajte podove.

Perilica rublja

Svi smo osjetili kako se s vremena na vrijeme iz perilice širi neugodan miris ustajalosti, ali jeste li znali da uzrok mogu biti bakterije koje su se namnožile unutar bubnja? Uz pomoć Zoflore možete održavati svoju perilicu čistom iznutra i izvana.

 

PREBRIŠITE

Namočite krpu u otopinu 400 ml tople vode i jednog čepa Zoflore i prebrišite vanjske dijelove perilice. Kako biste se riješili neugodnih mirisa koji dopiru iz unutrašnjosti perilice, dodajte 2 čepa Zoflore u prazni bubanj i pokrenite program za pranje vrućom vodom.

Transporteri za kućne ljubimce

Svi volimo svoje dlakave prijatelje, ali njihovi transporteri i ležajevi mogu itekako biti izvor neugodnih mirisa u kućanstvu. Riješite se ovih neugodnih mirisa i mikroba redovitim korištenjem Zoflore.

 

RASPRŠITE

Jednostavno dodajte 1 čep Zoflora dezinficijensa po vašem izboru u 400 ml tople vode i otopinom prebrišite transportere i ležajeve kućnih ljubimaca.

Površine

Često zaboravimo na važnost čišćenja površina u spremištima. Iako mogu izgledati čisto, često su pune štetnih bakterija i virusa. Lako ćete ih dezinficirati tako da ih jednostavno prebrišete Zoflorom.

 

PREBRIŠITE

Dodajte 1 čep omiljenog mirisa Zoflore u 400 ml tople vode, u bocu s raspršivačem ili u lavor tople vode. Namočite krpu u otopinu i prebrišite sve površine.

WC posude za kućne ljubimce

WC posude od kućnih ljubimaca savršen su rasadnik za bakterije i viruse, pogotovo ako ih se ne čisti redovito. Uz pomoć Zoflore možete ne samo dezinficirati WC posude i uništiti štetne mikrobe, već i ukloniti neugodan miris!

 

PREBRIŠITE

Ispraznite WC posudu na odgovarajuć i siguran način. Zatim prebrišite cijelu posudu iznutra i izvana otopinom jednog čepa Zoflore i 400 ml vode.

Krpe i spužvice

Bakterije OBOŽAVAJU krpe i spužvice za pranje posuđa i više nego što mislite. Pribor koji koristimo za čišćenje zapravo je savršen rasadnik za mikrobe i ako ga ne dezinficirate redovito, mikrobi se mogu proširiti po cijelom kućanstvu.

 

 

NAMOČITE

Uvedite naviku da na kraju svakog dana namočite spužvice i krpe za pranje kako biste ih temeljito očistili. Napunite sudoper toplom vodom i dodajte 1 čep Zoflore na 400 ml vode i preko noći ostavite krpe i spužvice potopljene u otopini. Do jutra će cijela vaša kuhinja biti ispunjena svježim i ugodnim mirisom.

DOKAZANO JE DA ZOFLORA UBIJA VIRUS COVID-19! SAZNAJTE VIŠE

Datum zadnje izmjene: lipanj 2022.