Gdje kupiti

Proizvodi su dostupni u online trgovini Vitashop.hr i u većim Interspar trgovinama.

Radna soba

Primjena Zoflore u radnoj sobi

Očistite prostor svoje radne sobe ili kućnog ureda Zoflorom i bez brige se posvetite radnim zadacima. Naš višenamjenski koncentrirani dezinficijens možete koristiti bilo gdje u kući kako biste spriječili širenje bakterija i virusa. Saznajte na koje sve načine možete koristiti Zoflora koncentrirani višenamjenski dezinficijens u radnoj sobi.

Podovi

Podovi su površine po kojima se svakodnevno i neprestano hoda, pogotovo u velikim kućanstvima. Prljave cipele ili kućni ljubimci koji su došli izvana mogu unijeti bakterije i viruse pa je iznimno važno ne samo očistiti, već i dezinficirati podove.

OBRIŠITE

Dodajte u kantu jedan čep tekućine na 400 ml vode te tako dobivenom otopinom operite i dezinficirajte podove.

Radni stolovi

Što je prljavije, radni stol ili WC daska? Mogli biste se iznenaditi, ali prema nekim istraživanjima, na radnom stolu ima 400 puta više bakterija. Ako jedete i pijete za radnim stolom, stanje je još gore, a ako ste prehlađeni, virusi se mogu proširiti na svaku površinu koju dotaknete.

RASPRŠITE

Jednostavno dodajte 2 čepa Zoflore s omiljenim mirisom u bocu s 800 ml vode, a zatim tako pripremljenu otopinu raspršite izravno po površini stola i prebrišite krpom.

Telefoni

Tko se sjeti oprati ruke prije nego uzme telefon u ruke? S obzirom na to koliko se često koriste, mobilni telefoni u pravilu su puni mikroba. I fiksni telefon u vašem domu koji koriste svi ukućani može biti žarište opasnih virusa.

 

PREBRIŠITE

Jednostavno dodajte 2 čepa Zoflore u bocu s raspršivačem u koju ste ulili 800 ml vode. Raspršite otopinu na suhu krpu i prebrišite svoje telefonske uređaje kako biste ih dezinficirali.

Tipkovnice i laptopi

Uredska oprema koja se redovito koristi, npr. tipkovnica, miš i laptop, pruža savršen okoliš za razvoj bakterija i virusa, pogotovo ako ih koristite nakon što ste jeli, kašljali ili kihali.
 

PREBRIŠITE

Jednostavno dodajte 2 čepa Zoflore u posudu s raspršivačem u koju ste ulili 800 ml vode. Raspršite otopinu na suhu krpu i njome prebrišite svoju uredsku opremu kako biste je dezinficirali. Izbjegavajte izravno prskanje otopine po elektroničkim uređajima.

Kante za smeće

Ako je ne čistite redovito, čak i kanta za smeće u vašoj radnoj sobi može postati rasadnik bakterija. Jednostavno je prebrišite Zoflorom i možete biti sigurni da na njoj nema bakterija, a riješit ćete se i neugodnih mirisa.

PREBRIŠITE

Namočite čistu krpu otopinom jednog čepa Zoflore i 400 ml vode, a zatim prebrišite cijelu kantu, uključujući poklopac i okolna područja, izvana i iznutra.

Prekidači za rasvjetu

Prekidači za rasvjetu svakako su mjesta koja su iznenađujuće puna bakterija, budući da ih svi ukućani često koriste. Ovakve površine u domu je zato važno redovito dezinficirati.
 

PREBRIŠITE

Jednostavno dodajte 2 čepa Zoflore u posudu s raspršivačem u koju ste ulili 800 ml vode. Raspršite otopinu na suhu krpu i prebrišite prekidače za rasvjetu u svom domu kako biste ih dezinficirali. Izbjegavajte izravno prskanje otopine po elektroničkim uređajima.

DOKAZANO JE DA ZOFLORA UBIJA VIRUS COVID-19! SAZNAJTE VIŠE

Datum zadnje izmjene: lipanj 2022.