Gdje kupiti

Proizvodi su dostupni u online trgovini Vitashop.hr i u većim Interspar trgovinama.

Kupaonica

Primjena Zoflore u kupaonici

Saznajte na koje sve načine možete koristiti Zoflora koncentrirani višenamjenski dezinficijens u kupaonici. Higijenski čista kupaonica jedan je od preduvjeta sigurnosti vašeg doma i obitelji, a uz pomoć Zoflore korištene, to nije teško postići.Naš višenamjenski koncentrirani dezinficijens može se koristiti bilo gdje u kući kako bi spriječio širenje bakterija i virusa.

Podne pločice 

Usprkos redovitom pranju, pod u kupaonici može i dalje biti pun bakterija i virusa, pogotovo u području oko zahodske školjke, čak i kada sve izgleda čisto. Kad čistite pod krpom namočenom u otopinu Zoflore možete biti sigurni da su svi štetni mikrobi uništeni, a uz to će vaša kupaonica prekrasno mirisati. 
 
Kako očistiti zidne i podne pločice

PREBRIŠITE

U kantu dodajte 1 čep tekućine Zoflora na 400 ml vode te tako dobivenom otopinom operite i dezinficirajte podove. Nije namijenjeno korištenju na površinama od ulaštenog drva.

Kada

Ako malo bolje razmislite, kade su vrlo slične velikim umivaonicima te itekako mogu biti leglo raznih mikroba. Bakterije se lako razmnožavaju u toplim i vlažnim uvjetima pa je od iznimne važnosti redovito održavati njihovu čistoću. Boca s raspršivačem napunjena razrijeđenom otopinom Zoflore savršena je za čišćenje kade.

 

RASPRŠITE

Jednostavno dodajte 2 čepa Zoflore s omiljenim mirisom u bocu s raspršivačem u koju ste ulili 800 ml vode, a zatim tako pripremljenu otopinu raspršite izravno po površini kade i prebrišite krpom.

Površine u kupaonici

Uz čišćenje toaleta, umivaonika i kanti za smeće lako je zaboraviti površine u kupaonici. Iako mogu izgledati čisto, često su pune štetnih mikroba. Uz pomoć Zoflore, lako ćete dezinficirati ove površine i ukloniti sve bakterije i viruse.

RASPRŠITE

Dodajte 2 čepa Zoflore s omiljenim mirisom u bocu s raspršivačem u koje ste ulili 800 ml vode, a zatim tako pripremljenu otopinu raspršite izravno po površini i prebrišite krpom.

Umivaonik

Umivaonici i odvodi stanište su brojnih bakterija i virusa, a mogu biti i izvor neugodnih mirisa. Redovitom primjenom Zoflore možete ukloniti sve mikrobe i održavati ugodan miris u prostoriji.

PREBRIŠITE

Dodajte 1 čep Zoflore izravno u odvod kako biste uništili sve mikrobe i riješili se neugodnog mirisa. Za dezinfekciju umivaonika, dodajte 1 čep Zoflore na 400 ml tople vode. Namočite krpu u ovako pripremljenu otopinu i prebrišite umivaonik kako biste uklonili bakterije i viruse.

Kupaonske slavine

S obzirom na to čemu služi umivaonik, slavine su tijekom dana neprestano u kontaktu s brojnim prljavim rukama. To ih čini rasadnikom bakterija pa je vrlo važno redovito dezinficirati sve dijelove slavina.

PREBRIŠITE

Jednostavno je! Dodajte 1 čep svoje omiljene Zoflore na 400 ml tople vode. Prebrišite otopinom cijelu slavinu i uklonite s nje 99.9% bakterija i virusa.

WC školjka

Kao što možete i pretpostaviti, WC školjke leglo su brojnih bakterija i virusa pa je čisti toalet jedan od preduvjeta za čist dom. Ako za dezinfekciju WC školjke koristite Zofloru, možete biti potpuno mirni.

NAMOČITE

Za snažno dezinficirajuće ispiranje, nakon što ste pustili vodu iz vodokotlića dodajte 2 čepa nerazrijeđene Zoflore u školjku i uz pomoć WC četke izribajte površinu školjke. Tako ćete uništiti mikrobe, neutralizirati neugodne mirise i postići da vaša kupaonica dulje vrijeme ugodno miriši. Ne miješajte Zofloru s drugim proizvodima za čišćenje.

WC četka

WC četka i njen stalak još su veći rasadnik mikroba u kupaonici nego kante za smeće. Iako ove predmete redovito koristite za čišćenje, ne zaboravite da i njih treba dezinficirati!

 

NAMOČITE

Kako biste bili sigurni da ste uništili štetne bakterije koje se nalaze na WC četki, potopite je u kanti u koju ste ulili 1.6 l vode i 4 čepa Zoflore. Ovako ćete ubiti bakterije, ali i unijeti mirisnu svježinu.

Glava tuša

Glave tuša su čiste, zar ne? Ne nužno. Jeste li znali da na glavi tuša može biti 300 000 puta više bakterija nego na ključevima ulaznih vrata vaše kuće? To je zato jer bakterije najviše vole topla i vlažna mjesta, čak i ako je riječ o predmetima koji se koriste za čišćenje.

NAMOČITE

Za uništavanje opasnih mikroba kao što su legionela i pseudomonas koje često nalazimo na teško dostupnim mjestima, odvojite glavu tuša i potopite je u kanti u kojoj ste 4 čepa Zoflore razrijedili u 1.6 l vode i tako uništite 99.9% bakterija i virusa.

Kante za smeće

Kante za smeće u kupaonicama rasadnik su bakterija i izvor neugodnih mirisa. Redovitim čišćenjem i dezinfekcijom držat ćete pod kontrolom i bakterije i neugodne mirise.

 

PREBRIŠITE

Namočite čistu krpu u otopini jednog čepa Zoflore i 400 ml vode, zatim prebrišite cijelu kantu, uključujući poklopac i okolna područja, izvana i iznutra.

DOKAZANO JE DA ZOFLORA UBIJA VIRUS COVID-19! SAZNAJTE VIŠE

Datum zadnje izmjene: lipanj 2022.