Gdje kupiti

Proizvodi su dostupni u online trgovini Vitashop.hr i u većim Interspar trgovinama.

Kuhinja

Primjena Zoflore u kuhinji

Neka vam Zoflora bude pri ruci u kuhinji kad čistite radne površine, podove, ormariće itd. Naš višenamjenski koncentrirani dezinficijens možete koristiti bilo gdje u kući kako biste spriječili širenje bakterija i virusa. Saznajte na koje sve načine možete koristiti Zoflora koncentrirani višenamjenski dezinficijens u kuhinji.
 

Podovi

Znamo da su podovi pod velikim pritiskom - po njima se stalno hoda. Prljave cipele i kućni ljubimci po povratku iz šetnje izvana u kuću unose bakterije i druge mikrobe pa je jako važno da se podovi ne samo očiste, već i dezinficiraju.
 

OBRIŠITE

Dodajte u kantu jedan čep tekućine na 400 ml vode te tako dobivenom otopinom operite i dezinficirajte podove. Proizvod nije namijenjen korištenju na površinama od ulaštenog drva.

Kuhinjski elementi

Možda ne mislite da su kuhinjski ormarići posebno prljavi, ali kvake i rubovi njihovih vrata mogu biti rasadnik bakterija i virusa, pogotovo ako dolaze u kontakt s prljavim rukama.

 

RASPRŠITE

Jednostavno dodajte 2 čepa Zoflore s omiljenim mirisom u bocu s raspršivačem i 800 ml vode, a zatim tako pripremljenu otopinu raspršite izravno po površini i prebrišite krpom.

Sudoper

Sudoper je element u kuhinji koji odrađuje dosta prljavog posla. Pranje šalica i posuđa, pranje hrane i povrća - sve te radnje obavljaju se u sudoperu. Zato je važno provoditi redovitu dezinfekciju kako bi taj element u kuhinji bio zaista čist.

PREBRIŠITE

Napunite sudoper toplom vodom i dodajte 1 čep Zoflore na 400 ml vode. Prebrišite cijelu površinu, uključujući slavine i stalak za sušenje posuđa.

Kanta za smeće

Kanta za smeće podnosi najveći teret u prostoru kuhinje, a bakterije koje nastaju raspadanjem ostataka hrane lako mogu uzrokovati jako neugodan miris.

PREBRIŠITE

Kad je u pitanju neugodan miris kante za smeće, nikako ne prihvaćajte poraz. Kako bi vaša kanta bila savršeno čista i mirisna, namočite čistu krpu u otopini 1 čepa Zoflore i 400 ml vode, a zatim prebrišite cijelu kantu, uključujući poklopac i okolna područja, izvana i iznutra.

Radne površine

Ako je čistoća borba, vaše radne površine predstavljaju pravo bojno polje. Pobijedite u borbi protiv mikroba i održavajte svoje radne površine čistim i bez bakterija.

PREBRIŠITE

Dodajte 1 čep omiljene Zoflore u 400 ml tople vode, bilo u bocu s raspršivačem ili u lavor, namočite krpu u otopini te prebrišite sve površine.

Hladnjak

Nije lako svakodnevno isporučivati pet obroka za sve ukućane, pogotovo kad se ostaci voća i povrća često malo predugo ostavljaju unutra i tako stvaraju prilično neugodne mirise.

PREBRIŠITE

Pružite svom hladnjaku dubinsko čišćenje tako što ćete ukloniti svu hranu i zatim prebrisati sve površine otopinom Zoflore omiljenog mirisa. Napravite otopinu tako što ćete razrijediti 4 čepa Zoflore u 1.6 l tople vode. Isperite krpu u čistoj vodi i prebrišite površine prije nego što ćete vratiti hranu u hladnjak.

Krpe i spužvice

Bakterije OBOŽAVAJU krpe i spužvice za pranje posuđa puno više nego što mislite. Pribor koji koristimo za čišćenje zapravo je savršen rasadnik za opake mikrobe i ako ga ne dezinficirate redovito, mikrobi se mogu proširiti po cijelom kućanstvu.

NAMOČITE

Kako biste očistili spužvice i krpe za pranje, dobra je navika na kraju svakog dana potopiti ih. Napunite lavor toplom vodom, dodajte 1 čep Zoflore na 400 ml vode i ostavite krpe i spužvice potopljene u otopini preko noći. Do jutra će cijela vaša kuhinja biti ispunjena svježim i ugodnim mirisom.

Slavine

Slično kao i kvake na kuhinjskim elementima, i slavine svakodnevno dodiruju prljave ruke, posebno prilikom pripreme obroka. To ih čini rasadnikom bakterija pa je vrlo važno redovno dezinficirati sve njihove dijelove.

PREBRIŠITE

Jednostavno je! Razrijedite bilo koji Zoflora dezinficijens u toploj vodi tako što ćete dodati 1 čep na 400 ml vode, a zatim prebrišite cijelu površinu slavine za svjež miris i čistoću bez bakterija.

DOKAZANO JE DA ZOFLORA UBIJA VIRUS COVID-19! SAZNAJTE VIŠE

Datum zadnje izmjene: lipanj 2022.