Gdje kupiti

Proizvodi su dostupni u online trgovini Vitashop.hr i u većim Interspar trgovinama.

Kućni ljubimci

Predmeti namijenjeni kućnim ljubimcima

Saznajte na koje sve načine možete koristiti Zoflora koncentrirani višenamjenski dezinficijens ako dijelite dom s kućnim ljubimcima.
 

Korištenje Zoflore za čišćenje predmeta koje koriste kućni ljubimci

Ako slijedite upute i ostavite predmete da se dobro osuše nakon tretiranja Zoflorom, ne morate se bojati za sigurnost vaših kućnih ljubimaca. Imate na raspolaganju odličan proizvod kojim ćete održavati predmete u svom domu čistim, mirisnim i sigurnim za korištenje.

Povraćanje kućnih ljubimaca i nered koji stvaraju

Nemoguće ih je izbjeći! Nezgode koje se događaju, kao i slučajevi povraćanja, neizbježni su ako imate kućne ljubimce. Na sreću, Zoflora uništava bakterije i ostavlja ugodan miris pa je čišćenje puno podnošljivije.

OBRIŠITE

Dodajte u kantu jedan čep tekućine na 400 ml vode te tako dobivenom otopinom operite i dezinficirajte podove. Ne zaboravite najprije ukloniti sve tragove nereda koristeći gumene rukavice.

Transporteri i kavezi

Svi volimo svoje dlakave prijatelje, ali njihovi transporteri i kavezi mogu itekako biti izvor neugodnih mirisa u kućanstvu. Zofloru slobodno možete koristiti i za higijensko čišćenje košara, transportera, kućica i kaveza i tako ukloniti sve bakterije i mirise.

PREBRIŠITE

Dodajte 1 čep Zoflora dezinficijensa po vašem izboru u 400 ml tople vode i tom otopinom prebrišite transportere i ležajeve kućnih ljubimaca. Jednostavno je!

WC posude za kućne ljubimce

WC posude savršen su rasadnik za bakterije i viruse, pogotovo ako ih se ne čisti redovito. Uz pomoć Zoflore možete ne samo dezinficirati WC posude i uništiti štetne mikrobe, već i ukloniti neugodan miris!

 

PREBRIŠITE

Ispraznite WC posudu na odgovarajuć i siguran način. Zatim prebrišite cijelu posudu iznutra i izvana otopinom 1 čepa Zoflore i 400 ml vode.

DOKAZANO JE DA ZOFLORA UBIJA VIRUS COVID-19! SAZNAJTE VIŠE

Datum zadnje izmjene: lipanj 2022.