Gdje kupiti

Proizvodi su dostupni u online trgovini Vitashop.hr i u većim Interspar trgovinama.

Dnevna soba

Primjena Zoflore u dnevnom boravku

Kad Zofloru koristite svakodnevno, možete biti potpuno opušteni jer ćete znati da je vaša obitelj zaštićena. Naš višenamjenski koncentrirani dezinficijens možete koristiti bilo gdje u kući kako biste spriječili širenje bakterija i virusa.

Kvake na vratima

Koliko prljava može biti kvaka? Možda ne mislite da su kvake posebno prljave, ali iznenadili biste se. Kvake na namještaju u dnevnom boravku često se koriste i tako brzo postaju žarišta na kojima se skupljaju bakterije pa ih je zaista potrebno redovito čistiti.

RASPRŠITE

Jednostavno dodajte 2 čepa Zoflore s omiljenim mirisom u posudu s 800 ml vode, a zatim tako pripremljenu otopinu raspršite izravno po površini i prebrišite krpom.

Podovi

Znamo da su podovi pod velikim pritiskom - po njima se stalno hoda. Prljave cipele i kućni ljubimci iz šetnje izvana u kuću unose bakterije i druge mikrobe pa je jako važno da se podovi ne samo očiste, već i dezinficiraju.

PREBRIŠITE

Dodajte u kantu jedan čep tekućine na 400 ml vode te tako dobivenom otopinom operite i dezinficirajte podove. Proizvod nije namijenjen korištenju na površinama od ulaštenog drva.

Police

Police i elementi često se zanemaruju prilikom čišćenja, pogotovo ako imate običaj s njih samo brisati prašinu. Važno je redovito ih prebrisati sredstvom za dezinfekciju kako se ne bi pretvorile u leglo bakterija.

PREBRIŠITE

Jednostavno je! Razrijedite 1 čep Zoflore u 400 ml tople vode i otopinom prebrišite cjelokupne površine kako bi bile čiste, bez bakterija i divnog mirisa. Proizvod nije namijenjen korištenju na površinama od ulaštenog drva.

Stolići u dnevnoj sobi

Stolići u dnevnoj sobi svašta podnose - od hrane i prolivenih napitaka, do drskih pojedinaca koji na njih stavljaju noge. Ako se ne očiste temeljito, tragovi poprskanog pića, prljavština i drugi ostaci mogu se nagomilati i tako uzrokovati razvoj bakterija. Zato je jako važno održavati ih čistima i redovno ih dezinficirati.

RASPRŠITE

Jednostavno dodajte 2 čepa Zoflore s omiljenim mirisom u bocu s raspršivačem i 800 ml vode, a zatim tako pripremljenu otopinu raspršite izravno po površini i prebrišite krpom. Proizvod nije namijenjen korištenju na površinama od ulaštenog drva.

Daljinski upravljač

Predmeti koji se redovito koriste, npr. daljinski upravljači za TV i igraće konzole, pružaju savršene uvjete za razvoj bakterija, pogotovo ako ih se koristi prljavim rukama.

 

 

PREBRIŠITE

Jednostavno dodajte 2 čepa Zoflore u bocu s raspršivačem u koju ste ulili 800 ml vode. Raspršite otopinu na suhu krpu i prebrišite svoje daljinske upravljače kako biste ih dezinficirali. Izbjegavajte izravno prskanje otopine po elektroničkim uređajima.

DOKAZANO JE DA ZOFLORA UBIJA VIRUS COVID-19! SAZNAJTE VIŠE

Datum zadnje izmjene: lipanj 2022.