Gdje kupiti

Proizvodi su dostupni u online trgovini Vitashop.hr i u većim Interspar trgovinama.

Dječja soba

Primjena Zoflore u dječjim sobama

U prostorijama kao što je dječja soba Zoflora je savršena ako želite biti sigurni da je zaista sve čisto. Naš višenamjenski koncentrirani dezinficijens možete koristiti bilo gdje u kući kako biste spriječili širenje bakterija i virusa.

Madrac

Nezgode se događaju, svi to znamo, a Zoflora je savršen alat za uklanjanje neugodnih mirisa u slučaju da je bebi procurila pelena ili ako se dijete pomokrilo u krevet.

 

RASPRŠITE

Napravite otopinu u boci s raspršivačem koristeći 2 čepa Zoflore i 800 ml vode. Poprskajte je izravno na površinu madraca, a prije nego ćete staviti posteljinu pričekajte da se potpuno osuši.

Kahlica

Navikavanje djeteta na kahlicu može biti popriličan izazov, ali održavati kahlicu sigurnom i čistom uopće nije problem. Korištenjem Zoflore zaista možete biti sigurni da je kahlica svježa i bez opasnih mikroba.

 

PREBRIŠITE

Uklonite sadržaj kahlice i isperite je običnom vodom, a potom prebrišite čistom krpom namočenom u otopinu jednog čepa Zoflore na 400 ml vode kako bi posuda bila higijenski čista i svježa. Ostavite da se u potpunosti osuši prije sljedeće upotrebe.

Kanta za odlaganje korištenih pelena

Kante za prljave pelene rasadnik su bakterija i izvor neugodnih mirisa. Redovitim čišćenjem i dezinfekcijom držat ćete pod kontrolom i mikrobe i neugodne mirise.

 

PREBRIŠITE

Namočite čistu krpu otopinom jednog čepa Zoflore i 400 ml vode, a zatim prebrišite cijelu kantu, uključujući poklopac i okolna područja, izvana i iznutra.

Podloga za previjanje

S obzirom na to čemu služe, podloge za previjanje često su... neuredne. Zato ih je važno pravilno i redovito čistiti i dezinficirati. Koristeći krpu namočenu Zoflorom uništit ćete sve štetne bakterije i viruse, a istovremeno ćete ukloniti i neugodan miris koji je neizbježna posljedica mijenjanja pelena.

 

RASPRŠITE

Jednostavno dodajte 2 čepa Zoflore s omiljenim mirisom u bocu s raspršivačem i 800 ml vode, a zatim tako pripremljenu otopinu raspršite izravno po podlozi za previjanje i prebrišite krpom. Ostavite da se u potpunosti osuši prije sljedeće uporabe.

DOKAZANO JE DA ZOFLORA UBIJA VIRUS COVID-19! SAZNAJTE VIŠE

Datum zadnje izmjene: lipanj 2022.